Hunting Territory
corporate coaching

Vállalati vezetőnek lenni a világ egyik legmagányosabb munkája. Még ha a beosztottjai és munkatársai fel is néznek rá és elismerik, a vezető munkája megállás nélkül vizsgálat tárgyát képezi.

Miért válasszon minket?

A HT coach egy megbízható tanácsadó, akinek komoly tapasztalata van a csoporttal kapcsolatos problémák megoldásában, és abban hogy a nagyvállalati élet vízein evezzen. Segít a vezetőnek a struktúrális és kommunikációs problémák megértésében és megoldásában, melyek komolyan befolyásolják a csapat viselkedését, kultúráját és teljesítményét. A folyamat helyzet- és probléma-megoldásra összpontosít. Mindeközben a vezető megtanulja, hogyan láthatja a csoport életét egy varázsszemüvegen keresztül, amit Hunting Territorynak hívnak, és ezután képes lesz arra, hogy hasonló szituációkat egyedül tárjon fel és oldjon meg.

A Hunting Territory®
('Vadászterület') modell

Dr. Görgényi István

Görgényi István vállalati tanácsadóként, család- és csoport-terapeutaként, olimpiát nyert vízilabda edzőként és világbajnok vízilabda játékosként szerzett tapasztalatai alapján dolgozta ki a Hunting Territory® (Vadászterület) című csoportdinamikai modelljét és módszerét. 2005-ben Sydney-ben megalapította a Hunting Territory® Institute-ot, amely egyszerre foglalkozik vállalati és sport tanácsadással, executive coaching-val és a módszer továbbfejlesztésével. István 1999 óta rendszeresen tart előadásokat egyetemeken, nemzetközi konferenciákon, menedzser- és edző-képző tanfolyamokon Ausztráliában, Angliában és Magyarországon. 2009-ben alakult Magyarországon a Hunting Territory® Kft. A két vállalat ügyfelei között található a Vodafone, a Sanofi, a HP, az MNV, a Nokia, a KPMG BME Akadémia, az Australian Institute of Sport, a UK Sport, a Football Federation Australia, a Magyar Labdarúgó Szövetség, az FTC Labdarúgó Zrt.

Segíthetünk?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

www.huntingterritory.com
e-mail:kgorgenyi@huntingterritory.com
Telefon: +36 30 996 3549